Dijckerhoek Fase 1 & 2

Bedrijventerrein Dijckerhoek wordt gesitueerd in het nieuwbouwproject Dijckerwaal in ‘s-Gravenzande. In Dijckerwaal worden stijlvolle woningen ontwikkeld met tal van groenstroken en fietspaden. Naast particuliere woningen is een deel van het gebied onherroepelijk bestemd voor bedrijven. Bedrijventerrein Dijckerhoek heeft een uitstekende geografische ligging en is ruim van opzet met een stijlvol en kleurrijk binnenterrein. Parkeren kan voor de deur!

Situatie

In 2018, 2019 en 2020 zijn 89 units ontwikkeld, variërend van circa 30 m2 – 450 m2. De panden zijn ontworpen door Wubben-Chan een architectenbureau dat kwaliteit en uitstraling hoog in het vaandel heeft staan. De units zijn stijlvol van opzet een moderne (duurzame) insteek voor een maximale (klant)beleving. Alle units zijn overzichtelijk, compact en opvallend.

Bedrijfsruimte type A

Oppervlakte 30m2 t/m 81m2

De units van A1 t/m A39 zijn door hun afmeting uitstekend geschikt voor de kleine ondernemer. De opslag van materialen en de hanger niet meer in de voortuin maar gewoon goed afgesloten in je eigen unit. Even een klant ontvangen of in de avond het werk voorbereiden? Het kan allemaal!

Bedrijfsruimte type B

Oppervlakte 240m2 t/m 450m2

Unieke units voor de ondernemer die gezien wil worden. Luxe uitstraling op een zichtlocatie in het hart van het Westland.

Bedrijfsruimte type C

Oppervlakte 240m2 t/m 450m2

Unieke units voor de ondernemer die gezien wil worden. Luxe uitstraling op een zichtlocatie in het hart van het Westland.

Bedrijfsruimte type D

Oppervlakte 90m2 t/m 117m2

Compacte unit met ruime mogelijkheden. Casco geleverd dus naar eigen smaak in te richten.

Indien gewenst kunnen extra opties tijdens de bouw door ons worden meegenomen.

Bedrijfsruimte type E

Oppervlakte 120m2 t/m 140m2.

Stijlvolle compacte units met ruime mogelijkheden. Bedrijfsruimte op de begane grond en mogelijkheid tot het maken van kantoorruimte of kantine op de 1e verdieping.

Bedrijfsruimte type F

Oppervlakte circa 60m2

Met zijn hoogte van maar liefst 5,3 meter zijn deze units ideaal als werkplaats of voor opslag. Met de mogelijkheid tot het maken van een entresol kunnen er nog extra meters gecreëerd worden.

Bedrijfsruimte type G

Oppervlakte 70m2 t/m 400m2

Stijlvolle units met ruime mogelijkheden. Een schitterende compacte werkplaats op de begane grond voor een aantrekkelijke prijs tot een ruime bedrijfsruimte met mogelijkheid tot het maken van een kantoor op de 1e verdieping.